De voorverkoop (pre-sale)

De pre-sale staat gepland op donderdag 14 april 2022 vanaf 18:00 uur. De komende week wordt de website dan ook bijgewerkt met nieuwe impressies, aangepaste plattegronden en indicatieve verkoopprijzen.

Lees verder

De pre-sale staat gepland op donderdag 14 april 2022 vanaf 18:00 uur. De komende week wordt de website dan ook bijgewerkt met nieuwe impressies, aangepaste plattegronden en indicatieve verkoopprijzen.

Waarom een pre-sale?

Een pre-sale houdt in dat je je in kunt schrijven voor één of meerdere woningen van je voorkeur. Op basis van de plattegronden, impressies, specificaties en optiemogelijkheden. Maar wat kosten de woningen dan precies? Momenteel wordt er gewerkt aan de definitieve prijzen. Tot deze bekend zijn, zijn tijdens de pre-sale indicatieprijzen bekend. Deze fase geeft je meer tijd om alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en je woonwensen.

Hoe werkt een pre-sale?

Tijdens de pre-sale kun je je inschrijven en 3 voorkeuren aangeven voor specifieke bouwnummers. Dit betreft een voorinschrijving. Bij de daadwerkelijke start verkoop dien je je nogmaals in te schrijven en kun je 5 voorkeuren aangeven voor specifieke bouwnummers. Met een voorinschrijving maak je meer kans op een woning in De Bossche Hoeve. De pre-sale start op donderdag 14 april om 18:00 uur en sluit op maandag 2 mei om 12:00 uur.

Vergroot je kans!

Door in te schrijven tijdens de pre-sale en een financieringscheck bij je financieel adviseur vergroot je je kans op een woning in De Bossche Hoeve. Nog geen financieringscheck gedaan? Q Financieel kan je hier ook bij helpen en maakt graag een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Dit kan eventueel direct gecombineerd worden met een waardebepaling van je huidige woning door Q Makelaars.

Q financieel
T 085-0406202
info@qfinancieel.com

Heb je vragen?

Neem contact op met één van de makelaars. Ze helpen je graag.

De contactpersonen bij Q Makelaars voor De Bossche Hoeve zijn Gert-Jan Vat en Marieke Kuijper.

Q Makelaars
IJsselmeer 29
3332 EX Zwijndrecht                  
info@qmakelaars.nl  
T 085-0406200

Dat klinkt goed, wonen in het nieuwe project De Bossche Hoeve!

Heb je interesse voor een woning in De Bossche Hoeve? Schrijf je dan nu in voor de verkoop en geef je voorkeur aan voor een bouwnummer!

Schrijf je direct in!
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2