Duurzaam wonen in De Bossche Hoeve

Met een nieuwbouwwoning in De Bossche Hoeve ben je klaar voor de toekomst. Alle woningen zijn gasloos en hebben een eigen warmtepomp. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar ben je helemaal klaar voor de toekomst. Dat is pas zorgeloos wonen.

Lees verder

Met een nieuwbouwwoning in De Bossche Hoeve ben je klaar voor de toekomst. Alle woningen zijn gasloos en hebben een eigen warmtepomp. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar ben je helemaal klaar voor de toekomst. Dat is pas zorgeloos wonen.

Warmtepomp

Alle woningen in De Bossche Hoeve krijgen een warmtepomp. Dit is een duurzame en goedkope manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Deze lucht wordt van buitenaf afgezogen voor warm water en vloerverwarming.  

Mechanische ventilatie met WTW

Weleens gehoord van een mechanische met WTW? Dit is een warmte terugwin installatie die ervoor zorgt dat de warmte uit de afgevoerde ventilatielucht wordt teruggewonnen. Zo is de verse lucht die binnenkomt al lekker voorverwarmt. Op deze manier gaat er weinig warmte verloren bij het ventileren van de woning. Deze mechanische ventilatie is gecombineerd met je warmtepomp.

Vloerverwarming

Jouw woning heeft straks op elke verdieping vloerverwarming in plaats van radiatoren. Dat is een luxe! Altijd warme voeten en overal in huis behaaglijk warm. Ook fijn is dat je in je kamers geen radiatoren hebt die stiekem een hoop ruimte innemen. Daarnaast word je altijd wakker in een lekker warm huis. Het is namelijk voordeliger om de vloerverwarming in de winter dag en nacht ‘aan’ te laten staan op dezelfde temperatuur dan ’s ochtends hoger zetten en ’s avonds lager.

BENG

De woningen in De Bossche Hoeve voldoen allemaal aan BENG. BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en stelt dat iedere (nieuwe) woning in Nederland (bijna) helemaal zelf zijn energie moet kunnen opwekken voor warmte en elektriciteit. Woningen die voldoen aan BENG zijn volledig gasloos en de BENG-eisen garanderen jou als (toekomstig) bewoner van De Bossche Hoeve nóg meer wooncomfort.

Krijg jij het hier al warm van?

Dat komt goed uit! De pre-sale is inmiddels gestart dus kun je je inmiddels al inschrijven om meer kans te maken op een woning in De Bossche Hoeve.

Dat klinkt goed, wonen in het nieuwe project De Bossche Hoeve!

Heb je interesse voor een woning in De Bossche Hoeve? Schrijf je dan nu in voor de verkoop en geef je voorkeur aan voor een bouwnummer!

Schrijf je direct in!
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2