Nog meer besparen?

Met één van de energiepakketten heb je nóg lagere energielasten tot zelfs nagenoeg geen energielasten. Tevens is er ook de mogelijkheid voor korting op je hypotheek, vraag je adviseur naar de mogelijkheden. Tot slot zorgen aluminium kozijnen en onderhoudsvrije gevelbekleding er nog eens voor dat je nagenoeg geen onderhoud hebt.

En geen zorgen, je hoeft niet alle ramen en deuren af te sluiten om het huis op temperatuur te houden; met vloerverwarming en gebalanceerde ventilatie heb je ‘s zomers een lekkere frisse woning en in is het in de winter prettig warm.

Wij ontwikkelen leefruimtes met als doel: een vrolijk leven voor mens en dier.

Zonnepanelen

Bij elke woning installeren we standaard een PV-installatie. Dat wil zeggen dat we zonnepanelen aanleggen die afzonderlijk van het netwerk van een energieleverancier functioneren. Deze panelen leggen we zoveel mogelijk aan de zonzijde zodat er zoveel mogelijk elektriciteit wordt opgewekt. Deze panelen sluiten we met bedrading aan op omvormers en de rest van het huis. De opgewekte stroom wordt dan gebruikt door je huis. Alles dat overblijft komt in het elektriciteitsnetwerk terecht. Dat verlaagt de energierekening aanzienlijk. Hadden we trouwens al verteld dat de panelen niet op maar ín het dak worden gelegd? Zo liggen ze zo goed als gelijk met het pannendak, wat wel zo netjes staat.

Warmtepomp

Je huis wordt geleverd met een warmtepomp. Maar wat doet zo’n pomp precies? Eigenlijk is het een soort omgekeerde koelkast. Die zorgt er namelijk voor dat warmte wordt onttrokken aan de producten die in de koelkast staan. Deze warmte wordt via de achterzijde van de koelkast uitgestoten, de omgeving in. Een warmtepomp werkt precies andersom; deze onttrekt warmte aan de buitenlucht, welke de vloerverwarming van jouw woning verwarmt.

Ventilatiesystemen

Of buiten de sneeuw nou valt of de hitte van het asfalt slaat, binnenshuis heb je in De Bossche Hoeve altijd een comfortabel binnenklimaat. Het gebalanceerde ventilatiesysteem zorgt daar wel voor. Die haalt de verse buitenlucht naar binnen en brengt de vervuilde binnenlucht naar buiten. Deze luchtstromen worden gefilterd door een warmtewisselaar met filter, zodat je op een energiezuinige manier kan genieten van meer wooncomfort én lagere verwarmingskosten.

Ontdek jouw droomwoning in de nieuwste buurt van Bosschenhoofd

Semibungalow

De Tuinschuur

Gelijkvloers en duurzaam wonen? De Tuinschuur vinkt alle wensen op jouw lijstje af. Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, zonnepanelen en een zonnige tuin op het zuidwesten is de basis voor optimaal woonplezier gelegd. Kom jij deze semibungalow verder ontdekken?

Semibungalow

De Tuinschuur +

Een zonnige tuin op het zuidwesten. Een slaapkamer met ensuite badkamer op de begane grond. Een verdieping met de mogelijkheid voor drie extra kamers. De Tuinschuur + heeft het allemaal. En een volledig gelijkvloers woonprogramma maakt dat je hier nu én in de toekomst heerlijk woont. Wordt dit jouw nieuwe thuisbasis?

Semibungalow

De Kapschuur

Een slaapkamer mét badkamer op de begane grond die grenst aan de zonnige tuin, overal grote raampartijen en de mogelijkheid voor drie extra kamers om uit te kiezen op de verdieping. Waar vind je dat nog meer? Door de praktische indeling blijft het leven in De Kapschuur heerlijk overzichtelijk en heb je altijd alles bij de hand!

Tweekapper

De Graanschuur

Laat je verrassen door de open indeling van deze extra riante tweekapper. Het knusse zitgedeelte loopt door in een luxueuze dinerkamer met leefkeuken die over de breedte meeloopt. En met drie slaapkamers en een zolder die helemaal naar eigen wens in te richten is hoef je niet te vechten voor het mooiste plekje. Keuze alom!

Tweekapper

De Hooischuur

In deze lichte tweekapper vind je alle ruimte voor die gezellige momenten samen met het hele gezin. Maar met drie slaapkamers en de mogelijkheid tot meer kan iedereen zich ook op zijn eigen favoriete plekje in het huis terugtrekken. Door het vele glas en de landelijke ligging is het buitenleven altijd om de hoek. Wat een (voor)uitzicht!

Vrijstaande woning

De Boerderij

Van deze unieke vrijstaande woning is er maar één van. In De Boerderij geniet je van 150 m2 aan woonoppervlakte en twee privé parkeerplekken op de oprit. De tuin grenst aan de polder en ligt op het noordwesten dus elk seizoen is het hier heerlijk toeven. Wees er op tijd bij en jij wordt de gelukkige eigenaar van De Boerderij!

Bekijk woningtype

Dat klinkt goed, wonen in het nieuwe project De Bossche Hoeve!

Heb je interesse voor een woning in De Bossche Hoeve? Schrijf je dan nu in voor de verkoop en geef je voorkeur aan voor een bouwnummer!

Schrijf je direct in!
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2