Aan de Margrietstraat ontstaat binnenkort iets heel bijzonders…

Daar waar weidse vergezichten en dorpse gemoedelijkheid elkaar ontmoeten, ontkiemt binnenkort een uniek hofje van 25 duurzame woningen.

Lees verder

Daar waar weidse vergezichten en dorpse gemoedelijkheid elkaar ontmoeten, ontkiemt binnenkort een uniek hofje van 25 duurzame woningen.

Landelijk en duurzaam wonen aan de dorpsrand
Bosschenhoofd is een kerkdorp in West-Brabant in de gemeente Halderberge. Hier geniet je van de rust en ruimte met de weidse vergezichten van het Brabantse landschap en kun je ontspannen in het naastgelegen Pagnevaartbos. Op zoek naar levendigheid? Dan is die nooit ver weg. In het centrum van Bosschenhoofd is voldoende voor je dagelijkse boodschappen en het centrum van Etten-Leur en Roosendaal zijn beide binnen handbereik.

Het beste van Brabant
Het plan kenmerkt zich door te verbinden, vergroenen en te verrassen. Verbinden door de oriëntatie van de woningen rondom het speelse binnengebied. Vergroenen door de halfverharde bestrating en natuurlijke waterberging. Verrassen door de architectuur die in vormgeving geïnspireerd is op boerenschuren, kapschuren met ieder een eigenwijs karakter, moderne detaillering en materiaalgebruik en open karakter die recht doet aan het buitenleven op een Brabantse boeren hoeve.

Gevarieerd woonprogramma
Met de verschillende 2^1 kapwoningen en de vrijstaande woning is er ruimte voor elk gezin. Met de mogelijkheid van maar liefst vijf slaapkamers heeft hier iedereen een eigen plek. De semibungalows blinken uit in veelzijdigheid met een volledig woon en slaapprogramma op de begane grond en met één of twee kamers op de eerste verdieping is er zelfs nog ruimte voor logés, kantoor of hobby. Ook hebben alle woningen diverse uitbreidingsmogelijkheden en indelingen om de woning verder naar eigen wens in te richten.

Dat klinkt goed, wonen in het nieuwe project De Bossche Hoeve!

Heb je interesse voor een woning in De Bossche Hoeve? Schrijf je dan nu in voor de verkoop en geef je voorkeur aan voor een bouwnummer!

Schrijf je direct in!
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2