Ons laatste nieuws

Zuinig met én op energie

We hebben eerder al verteld over het duurzame wonen dat je te wachten staat in De Bossche Hoeve. Maar we zijn nog niet uitgepraat, want met onze energiepakketten kun je energieneutraal en zelfs nul-op-de-meter wonen!

Lees verder

Bouwrijp maken

Afgelopen tijd is er door Gebroeders Oomen , Enexis en Brabant Water in opdracht van Vrolijk Leven hard gewerkt aan het bouwrijp maken van de locatie van De Bossche Hoeve.

Lees verder

Start verkoop, hoe werkt het?

Morgen op 25 mei om 18:00 a.s. start de verkoop van De Bossche Hoeve. Wat is een start verkoop en hoe werkt het?

Lees verder

SAVE THE DATE!

Het is zover: De datum van start verkoop is bekend!

Lees verder

Wonen in De Bossche Hoeve?

Enkele voordelen voor je op een rij!

Lees verder

Duurzaam wonen in De Bossche Hoeve

Met een nieuwbouwwoning in De Bossche Hoeve ben je klaar voor de toekomst. Alle woningen zijn gasloos en hebben een eigen warmtepomp. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar ben je helemaal klaar voor de toekomst. Dat is pas zorgeloos wonen.

Lees verder

PRE-SALE GESTART

Het is zover! De pre-sale van De Bossche Hoeve is van start met 14 ruime twee-onder-een-kapwoningen, 10 gelijkvloerse semibungalows en 1 vrijstaande woning. En dat alles op een duurzaam en groen erf.

Lees verder

De voorverkoop (pre-sale)

De pre-sale staat gepland op donderdag 14 april 2022 vanaf 18:00 uur. De komende week wordt de website dan ook bijgewerkt met nieuwe impressies, aangepaste plattegronden en indicatieve verkoopprijzen.

Lees verder

Het ontwerpteam van De Bossche Hoeve aan het woord

Elk plan begint met een ambitie.De ambitie van Vrolijk Leven om te ontwikkelen voor mens en dier was de basis voor dit plan.

Lees verder

De woningtypes zijn bekend!

De speelse opstelling en materialisatie levert een uiteenlopend gevelbeeld op waar elke woning overduidelijk een eigen uitstraling heeft. Op De Bossche Hoeve kies je bijvoorbeeld uit een gezinsvriendelijke tweekapper, een gelijkvloerse semibungalow of een unieke vrijstaande woning.

Lees verder

Natuur(lijk) De Bossche Hoeve

Natuurinclusief bouwen is geworteld in De Bossche Hoeve. Door gebruik te maken van zoveel mogelijk halfverharde (open) bestrating, natuurlijke greppels, gevarieerde blokhagen en natuurlijke speelelementen sluit het aan bij het karakter van een Brabantse boeren hoeve én draagt het bij aan het verbeteren van de leefomgeving.

Lees verder

Aan de Margrietstraat ontstaat binnenkort iets heel bijzonders…

Daar waar weidse vergezichten en dorpse gemoedelijkheid elkaar ontmoeten, ontkiemt binnenkort een uniek hofje van 25 duurzame woningen.

Lees verder

Dat klinkt goed, wonen in het nieuwe project De Bossche Hoeve!

Heb je interesse voor een woning in De Bossche Hoeve? Schrijf je dan nu in voor de verkoop en geef je voorkeur aan voor een bouwnummer!

Schrijf je direct in!
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2