Faciliteiten in de buurt van De Bossche Hoeve

Ontdek hier alle faciliteiten in de buurt van De Bossche Hoeve.

  • 1Pagnevaartbos 1,3 km
  • 2Toekomstige supermarkt 700 m
  • 3Basisschool en kinderdagverblijf 600 m
  • 4Horeca 900 m
  • 5Bushalte 250 m
  • 6Snelweg A58 1,4 km
  • 7Waterspeelpark Splesj 3 km
  • 8Breda International Airport 1,1 km

De ligging van Bosschenhoofd

Bosschenhoofd is centraal gelegen tussen de grote Brabantse steden Breda, Roosendaal en Etten-Leur. Deze centrale ligging in West-Brabant maakt Bosschenhoofd tot de ideale plaats om zelf te kiezen tussen reuring en rust.

Fietsen kan naar hartenlust in de omgeving van Rucphen, dé fietsgemeente van Nederland. Voor liefhebbers van andere sporten zijn er de tennisclub en voetbalvereniging in het dorp of maneges en quadverhuur in de buurt. Kortom, er valt genoeg te bewegen en beleven. Natuurlijk is het ook goed genieten in Bosschenhoofd en omgeving. Topchefs in restaurants als De Haard in het Pagnevaartbos of Le Jardin in Rucphen verzorgen de heerlijkste diners. Voor de gewone boterham opent er binnenkort een supermarkt op loopafstand.

Geniet in alle luxe van energiezuinig wonen

Een nieuwbouwwoning in De Bossche Hoeve betekent dat je naast minder onderhoud ook van lagere energielasten geniet. Door de warmtepomp wek je namelijk zelf alle warmte en het warme water voor je woning volledig gasloos en duurzaam op. Samen met de vloerverwarming en de gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning zorgt dit het hele jaar door voor een behaaglijke temperatuur. En met de zonnepanelen ben je helemaal klaar voor een groene toekomst! Je zonnepanelen verder uitbreiden? Bekijk hier de mogelijkheden.

Meer over duurzaam wonen

Welke stappen doorloop je in De Bossche Hoeve?

Bouwrijp maken
Verkoop gestart
Bespreken en verwerken woonwensen
Start bouw

Waarom je hier graag wil wonen

Laat je verrassen door eindeloze vergezichten

Het weidse landschap rondom De Bossche Hoeve biedt zoveel moois: landerijen, oude kerkjes, eindeloze vergezichten en prachtige wolkenluchten. De opstelling van het erf en de woningen zijn zo gebouwd zodat jij elke dag optimaal van al dit moois kunt genieten. En dat allemaal op een steenworp afstand van jouw nieuwe thuis.

Het is elke dag genieten voor het hele gezin

De speelse opzet van De Bossche Hoeve is de perfecte gezinsvriendelijke woonomgeving. Recht voor de deur kunnen de kleintjes zich urenlang vermaken in het groene hart van het erf maar ook de roeivijver, het zwembad en de speeltuin zijn om de hoek. Voor de sportliefhebber is er naast het Trimbos met zijn vele wandelpaden ook een tennis- en voetbalclub.

Bosschenhoofd is de perfecte uitvalsbasis

Met alle benodigde voorzieningen van Bosschenhoofd en het uitgestrekte Pagnevaartbos op een steenworp afstand vind je hier het beste van beide werelden. Er lekker een dagje op uit of zomaar een ritje in de omgeving? Wonen in De Bossche Hoeve biedt het allebei. Je fietst zo de vrije natuur in en met de auto sta je snel in Roosendaal of Breda voor een dagje stad.

Jouw nieuwe woning is duurzaam én luxe

Door de warmtepomp wek je de warmte voor je woning en het warme water volledig gasloos en duurzaam op. Samen met de vloerverwarming en de gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning zorgt dit het hele jaar door voor een behaaglijke temperatuur. De benodigde elektriciteit wordt verkregen via zonnepanelen en door het gasloze karakter ben je klaar voor een groene toekomst.

Waar ligt jouw droomwoning?

Bekijk de ligging van de woningen op de kaart. Nieuwsgierig welke woningen nog beschikbaar zijn? Bekijk hier het woningaanbod.

Dat klinkt goed, wonen in het nieuwe project De Bossche Hoeve!

Heb je interesse voor een woning in De Bossche Hoeve? Schrijf je dan nu in voor de verkoop en geef je voorkeur aan voor een bouwnummer!

Schrijf je direct in!
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2