Het is altijd fijn thuiskomen in De Bossche Hoeve

Op de grens van dorp naar agrarisch gebied, komt De Bossche Hoeve tot stand. Geïnspireerd op de vormentaal van een boerenerf, worden 24 woningen gerealiseerd. Kijkend naar al het groen, kuierend over de klinkers en kasseien voel je al snel de nostalgie van een traditionele Brabantse hoeve. De speelse opstelling en materialisatie levert een uiteenlopend gevelbeeld op waarbij elke woning overduidelijk een eigen uitstraling heeft. In het midden wordt De Bossche Hoeve ingekleurd door een natuurlijk groen hart van bloemrijk grasland, speelbomen en waterplassen. Noem jij dit kleinschalige en gemoedelijke hofje langs de landerijen straks jouw thuis?

 

Nieuwsgierig welke woningen nog beschikbaar zijn? Bekijk hier het woningaanbod

Fases de Bossche hoeve

Lijkt het je wat om in één van de woningen van De Bossche Hoeve te wonen? Bekijk hieronder de huidige fases. Zo weet je precies wat je te wachten staat!

Fase 1 – Bouw gestart

De Bossche Hoeve fase 1 bestaat uit 10 semibungalows en 1 vrijstaande woning, allemaal geïnspireerd op de gebouwen zoals je ze terugvindt op een boerenerf en voorzien van alle gemakken van nu.

De bouw van fase 1 is gestart en hier zijn nog enkele semibungalows type ‘De kapschuur’ beschikbaar. De semibungalows uit fase 1 worden in het voorjaar van 2024 opgeleverd.

Fase 2 – In ontwikkeling

Wij zijn druk bezig met de ontwikkeling van fase 2. In 2024 volgt er meer informatie over de woningtypes en de bijbehorende verkaveling.

Meld je aan

Heb je interesse in het aanbod uit fase 1 (semibungalow ‘De Kapschuur)? Schrijf je dan nu in en vul het optieformulier in. Dit kun je doen in jouw persoonlijke accountomgeving.

Heb je interesse in fase 2? Meld je dan nu aan en Stijn van Raak (verkoopcoördinator Vrolijk Leven) neemt vervolgens contact met jou op.

Door mij in te schrijven, ga ik akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Woonmens.