SAVE THE DATE!

Het is zover: De datum van start verkoop is bekend!

Lees verder

Het is zover: De datum van start verkoop is bekend!

Start verkoop!

Vanaf woensdag 25 mei 18:00 a.s. is alle definitieve informatie over de woningen in De Bossche Hoeve online beschikbaar.

Alle definitieve verkoopinformatie zoals verkooptekeningen, optiemogelijkheden en prijzen staan op de website en kun je je definitief inschrijven.

Definitief inschrijven gaat digitaal, maar het is dan ook mogelijk om met de makelaar een afspraak maken om je definitieve voorkeur door te geven.

Hoe gaat het verder?

Maandag 23 mei vertellen we meer over de planning, verkoopprocedure en toewijzing. Houd de website of je mailbox dan ook goed in de gaten.

Heb je daarna nog vragen? Neem dan contact op met Q makelaars op 085 – 040 62 00. Zij staan je graag te woord.

Ben je geïnteresseerd? Leuk! Zorg voor een goede financieringscheck voordat je jouw voorkeur aangeeft. Dat voorkomt verrassingen achteraf.

Financieringscheck bij Q financieel

Wil je in aanmerking komen en je kansen vergroten voor een toewijzing van een woning? Dan is het goed om zeker te weten dat je het kunt financieren. Geen enkele situatie is identiek, daarom is het verstandig om je goed voor te bereiden. Want wie goed voorbereid is, weet waar hij of zij aan toe is en wat de mogelijkheden zijn.

Q Financieel kan ondersteunen om de financiële mogelijkheden te bespreken. Deze afspraak kan plaatsvinden bij jou thuis, bij één van de vestigingen of via Teams/Zoom.

Tijdens de afspraak zal de hypotheekadviseur je financiële situatie inventariseren, je maximale leencapaciteit en toekomstige maandlast bepalen. Ook wordt het gehele traject van de aanvraag tot aan de oplevering van de woning uitvoerig besproken. Hierbij zullen de bijkomende kosten en eventuele verzekeringen meegenomen worden.

Wil je in aanmerking komen voor de prachtige woningen van het project ‘De Bossche Hoeve’ in Bosschenhoofd? Met een financieringscheck vooraf ben je goed voorbereid.

Een afspraak maken met Q Financieel kan op 085-040206 of info@qfinancieel.com.

Email: info@qfinancieel.com

Maurice van Q Financieel

Ruben van Q Financieel

Dat klinkt goed, wonen in het nieuwe project De Bossche Hoeve!

Heb je interesse voor een woning in De Bossche Hoeve? Schrijf je dan nu in voor de verkoop en geef je voorkeur aan voor een bouwnummer!

Schrijf je direct in!
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2