Start verkoop, hoe werkt het?

Morgen op 25 mei om 18:00 a.s. start de verkoop van De Bossche Hoeve. Wat is een start verkoop en hoe werkt het?

Lees verder

Morgen op 25 mei om 18:00 a.s. start de verkoop van De Bossche Hoeve. Wat is een start verkoop en hoe werkt het?

Bij start verkoop is alle verkoopinformatie definitief en zijn alle verkoopprijzen bekend. Je kunt je dan ook definitief inschrijven voor een woning.

Je kunt dan maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Dat doe je door je inschrijving compleet te maken op de website en dit kan tot en met maandag 13 juni. Uiterlijk vrijdag 17 juni informeert de makelaar de inschrijvers die een woning toegewezen hebben gekregen.

We streven ernaar zoveel mogelijk belangstellenden de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren we de volgende criteria.

 1. Aantal kandidaten per bouwnummer
  Is er één kandidaat voor een bouwnummer, dan wordt de woning toegewezen aan die persoon. Bij meerdere voorkeuren voor één bouwnummer volgt een tweede criterium.
 • Financieringscheck
  Zijn er meerdere kandidaten voor één bouwnummer? Dan kijken we je een financiële check hebt ingediend bij de makelaar. Daarmee laat je aan ons zien dat jij de woning kunt financieren of betaalt met eigen middelen. Deze financieringsverklaring van je bank, hypotheekverstrekker of financieel adviseur kun je indienen tot en met sluitingsdatum van de inschrijving op 13 juni. Die kun je mailen naar nieuwbouw@qmakelaars.nl.

  Let erop dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen of (deels) met eigen middelen betaalt. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.
 • Voorinschrijving
  Zijn er gelijkwaardige inschrijvingen op één bouwnummer? Dan kijken we of je je hebt ingeschreven tijdens de pre-sale. Door in te schrijven tijdens de pre-sale vergroot je dus je kans op een woning in De Bossche Hoeve.

De makelaar adviseert Vrolijk Leven volgens bovengenoemde criteria. Echter als ontwikkelaar streven we naar een optimale bezetting van het plan. Wij streven naar een optimale bezetting van alle bouwnummers, zodat we zo snel mogelijk kunnen starten met de bouw. Concreet kan dit betekenen dat – als jij de enige bent met een voorkeur voor een bepaald bouwnummer – dat bouwnummer aan jou wordt toegewezen, ook als dit niet je eerste voorkeur is.

Heb je vragen? Stel ze gerust aan de makelaar, zij staan je graag te woord.

Dat klinkt goed, wonen in het nieuwe project De Bossche Hoeve!

Heb je interesse voor een woning in De Bossche Hoeve? Schrijf je dan nu in voor de verkoop en geef je voorkeur aan voor een bouwnummer!

Schrijf je direct in!
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2