Wonen in De Bossche Hoeve?

Enkele voordelen voor je op een rij!

Lees verder

Enkele voordelen voor je op een rij!

De Bossche Hoeve kenmerkt zich al als natuurvriendelijke woonbuurt. Daarnaast woon je in De Bossche Hoeve goed bereikbaar en ruim, in een kindvriendelijke omgeving, omgeven door groen en heb je vanaf het begin lage energielasten. Twijfel je nog of De Bossche Hoeve bij je past? Enkele voordelen op een rij van wonen in De Bossche Hoeve.

Lagere energielasten

Een nieuwbouwwoning betekent niet alleen minder onderhoud maar ook lagere woonlasten vergeleken met bestaande bouw. En duurzaamheid staat centraal in De Bossche Hoeve. Zo krijgen alle woningen een warmtepomp, vloerverwarming en goede isolatie. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen en technieken. Met als gevolg dat de woningen een stuk energiezuiniger zijn dan oude huizen. Dit betekent voor jou dat de vaste woonlasten lager worden. Goed voor het milieu én voordelig voor je portemonnee.

Reuring en rust binnen handbereik

In De Bossche Hoeve is de natuur altijd om de hoek. Met het Pagnevaartbos om de hoek en de Rucphense Heide, Brabantse Wal en het Mastbos op fietsafstand, zijn er genoeg mogelijkheden om de natuur op te zoeken. Behoefte aan een bruisend centrum? Vanuit De Bossche Hoeve sta je snel in Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom of Breda. In De Bossche Hoeve heb je het beste van twee werelden, rust & ruimte maar ook reuring op fietsafstand.

Gevarieerd aanbod

In De Bossche Hoeve komt een gevarieerd woningaanbod zodat iedereen hier een thuis kan vinden. Je kunt hier slagen voor één van de 5 verschillende soorten semibungalows 5 verschillende twee-onder-een-kapwoningen of een vrijstaande woning. Zie jij jezelf hier al wonen?

Bereikbaarheid

Ga je met de auto? Dan ben je binnen enkele minuten op de snelweg. Je woont er vlakbij maar je hebt er nauwelijks last van. Van de rustige omgeving in De Bossche Hoeve sta je in 20 minuten in het bruisende Breda of Bergen op Zoom. Liever met het openbaar vervoer? Op 2 minuten loopafstand van De Bossche Hoeve ligt een bushalte met een rechtstreekse verbinding naar het station van Roosendaal.

Kindvriendelijk

De Bossche Hoeve is een kindvriendelijke omgeving. De groene omgeving en natuurlijke speelplekken maken deze wijk een fijne plek om op te groeien. Kinderen kunnen hier naar hartenlust buiten spelen, nieuwe vriendjes maken en veilig naar school lopen. De dichtstbijzijnde basisschool bevindt zich namelijk op een paar minuten lopen van De Bossche Hoeve.

Dat klinkt goed, wonen in het nieuwe project De Bossche Hoeve!

Heb je interesse voor een woning in De Bossche Hoeve? Schrijf je dan nu in voor de verkoop en geef je voorkeur aan voor een bouwnummer!

Schrijf je direct in!
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2