Waar ligt jouw droomwoning?

Bekijk de woningen op de interactieve
plattegrond en vind jouw droomwoning,
al voordat de eerste steen gelegd is.

Semibungalow

De Tuinschuur

Bekijk woningtype

Ontdek jouw droomwoning in de nieuwste buurt van Bosschenhoofd

Semibungalow

De Tuinschuur

Gelijkvloers en duurzaam wonen? De Tuinschuur vinkt alle wensen op jouw lijstje af. Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, zonnepanelen en een zonnige tuin op het zuidwesten is de basis voor optimaal woonplezier gelegd. Kom jij deze semibungalow verder ontdekken?

Koopprijs volgt
Bekijk woningtype

Semibungalow

De Tuinschuur +

Een zonnige tuin op het zuidwesten. Een slaapkamer met ensuite badkamer op de begane grond. Een verdieping met de mogelijkheid voor drie extra kamers. De Tuinschuur + heeft het allemaal. En een volledig gelijkvloers woonprogramma maakt dat je hier nu én in de toekomst heerlijk woont. Wordt dit jouw nieuwe thuisbasis?

Koopprijs volgt
Bekijk woningtype

Semibungalow

De Kapschuur

Een slaapkamer mét badkamer op de begane grond die grenst aan de zonnige tuin, overal grote raampartijen en de mogelijkheid voor drie extra kamers om uit te kiezen op de verdieping. Waar vind je dat nog meer? Door de praktische indeling blijft het leven in De Kapschuur heerlijk overzichtelijk en heb je altijd alles bij de hand!

Koopprijs volgt
Bekijk woningtype

Tweekapper

De Graanschuur

Laat je verrassen door de open indeling van deze extra riante tweekapper. Het knusse zitgedeelte loopt door in een luxueuze dinerkamer met leefkeuken die over de breedte meeloopt. En met drie slaapkamers en een zolder die helemaal naar eigen wens in te richten is hoef je niet te vechten voor het mooiste plekje. Keuze alom!

Koopprijs volgt
Bekijk woningtype

Tweekapper

De Hooischuur

In deze lichte tweekapper vind je alle ruimte voor die gezellige momenten samen met het hele gezin. Maar met drie slaapkamers en de mogelijkheid tot meer kan iedereen zich ook op zijn eigen favoriete plekje in het huis terugtrekken. Door het vele glas en de landelijke ligging is het buitenleven altijd om de hoek. Wat een (voor)uitzicht!

Koopprijs volgt
Bekijk woningtype

Vrijstaande woning

De Boerderij

Van deze unieke vrijstaande woning is er maar één van. In De Boerderij geniet je van 150 m2 aan woonoppervlakte en twee privé parkeerplekken op de oprit. De tuin grenst aan de polder en ligt op het noordwesten dus elk seizoen is het hier heerlijk toeven. Wees er op tijd bij en jij wordt de gelukkige eigenaar van De Boerderij!

Koopprijs volgt
Bekijk woningtype

Dat klinkt goed, wonen in het nieuwe project De Bossche Hoeve!

Heb je interesse en wil je je voorkeur aangeven voor een bouwnummer of type woning? Meld je dan via een van de makelaars aan, maak een afspraak en ontvang de nieuwsbrief!

Schrijf je direct in!