Koopprijs volgt

De Boerderij Vrijstaande woning

Ruimte om je heen en ruimte om wonen en werken te combineren. Kortom, ruimte om te leven zoals jij dat wilt. Van De Boerderij is er maar één. Een uniek kavel aan de rand van het erf voor extra veel privacy. Vanuit de tuin, aan de westzijde, kijk je weg van de bebouwing, richting de landerijen.

Om extra daglicht naar binnen te halen vind je, ook boven, veel raampartijen over de hele hoogte waardoor alle vier de slaapkamers lekker licht zijn. Beneden is de woonkeuken het hart van het huis. Verder bijzonder: het traditionele puntdak bestaat aan de zonzijde haast volledig uit zonnepanelen.

Download plattegrond PDF

Specificaties

  • Woonkamer/keuken 62 m2
  • Perceel van ca. 250 – 320 m2
  • Optie extra (slaap)kamers op de tweede verdieping
  • Diverse uitbouwmogelijkheden begane grond
  • Optioneel een garage of vergrote berging
  • Duurzame warmtepomp
  • Balansventilatie met warmte-terugwinning

Een indruk van De Boerderij

Bekijk hier de interieur- en exterieur impressies. Aan de indicatieve afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Waarom je hier graag wil wonen

Laat je verrassen door eindeloze vergezichten

Het weidse landschap rondom De Bossche Hoeve biedt zoveel moois: landerijen, oude kerkjes, eindeloze vergezichten en prachtige wolkenluchten. De opstelling van het erf en de woningen zijn zo gebouwd zodat jij elke dag optimaal van al dit moois kunt genieten. En dat allemaal op een steenworp afstand van jouw nieuwe thuis.

Het is elke dag genieten voor het hele gezin

De speelse opzet van De Bossche Hoeve is de perfecte gezinsvriendelijke woonomgeving. Recht voor de deur kunnen de kleintjes zich urenlang vermaken in het groene hart van het erf maar ook de roeivijver, het zwembad en de speeltuin zijn om de hoek. Voor de sportliefhebber is er naast het Trimbos met zijn vele wandelpaden ook een tennis- en voetbalclub.

Bosschenhoofd is de perfecte uitvalsbasis

Met alle benodigde voorzieningen van Bosschenhoofd en het uitgestrekte Pagnevaartbos op een steenworp afstand vind je hier het beste van beide werelden. Er lekker een dagje op uit of zomaar een ritje in de omgeving? Wonen in De Bossche Hoeve biedt het allebei. Je fietst zo de vrije natuur in en met de auto sta je zo in Roosendaal of Breda voor een dagje stad.

Jouw nieuwe woning is duurzaam én luxe

Door de warmtepomp wek je de warmte voor je woning en het warme water volledig gasloos en duurzaam op. Samen met de vloerverwarming en de gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning zorgt dit het hele jaar door voor een behaaglijke temperatuur. De benodigde elektriciteit wordt verkregen via zonnepanelen en door het gasloze karakter ben je klaar voor een groene toekomst.

Alles over het project

Downloads

Situatietekening pdf Download

Dat klinkt goed, wonen in het nieuwe project De Bossche Hoeve!

Heb je interesse gekregen en sta je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan nu in en we houden je op de hoogte.

Schrijf je direct in