Wonen met comfort

In De Bossche Hoeve is bewust gekozen om hout toe te passen op de gevels van de woningen. De vormtaal die wordt toegepast, komt voort uit de gebouwen die je doorgaans ziet op een Brabants boerenerf. Boerderijen met verschillende types houten schuren; denk hierbij aan een kapschuur, een hooischuur of een graanschuur. De woningen krijgen een eigentijdse uitstraling en zorgen voor een CO2 reductie door het gebruik van duurzame materialen.

SOULWOOD® Modi

Soulwood Modi is thermisch gemodificeerd vurenhout, klasse B, KD . Thermisch gemodificeerd is hout dat met stoom is verwarmd tot wel 2000 Celsius. Dat gebeurt in zuurstofarme ruimtes, zonder gebruik te maken van chemische middelen. Het is daardoor een volledig milieuvriendelijk proces en is een additioneel verduurzamingsproces niet meer nodig. Het belangrijkste voordeel van dit proces is, dat het de levensduur (ca 25 jaar of langer) fors verlengt. De vochtopname van het hout wordt lager en daardoor is het vrij stabiel en zeer geschikt om als gevel toe te passen. Soulwood Modi krijgt door het procesvan modificeren een mooie bruine kleur met behoud van zijn natuurlijke uitstraling.

Het hout in De Bossche Hoeve heeft een speciale behandeling gekregen: Weathering Grey. Deze behandeling is een zogenoemde wood-sealer. Het is waterafstotend en vochtregulerend. Het dringt diep door in het hout. Doordat het zich hecht aan de houtcellen vormt het een duurzame, ademende beschermlaag tegen vocht en vuil. Omdat de vochtopname sterk wordt beperkt, zal het hout minder snel werken of vervormen en minder snel scheuren. Bovendien vindt er door een speciale toevoeging een egale vergrijzing van het houtoppervlak plaats.

Hoogwaardige afwerking

De Bossche Hoeve wordt met een hoogwaardige afwerking opgeleverd, wat ultiem gemak betekent voor jou. Elk huis heeft al een deel van de voortuin en achtertuin aangelegd, inclusief een beukenhaag en een leilinde in de voortuin. Voor woningen met een achtertuin grenzend aan het openbaar gebied wordt een hekwerk met hedera als beplanting geplaatst. De parkeerplaatsen op eigen terrein worden uitgerust met grasbeton voor een groene uitstraling.

Niet alleen buiten, maar ook binnen kent de woning een hoge afwerking. De badkamer wordt hoogwaardig opgeleverd en is vanzelfsprekend van uitstekende kwaliteit.

Slim wooncomfort met Free@Home

Jouw woning is voorzien van Free@Home, een gebruiksvriendelijk huisbesturingssysteem van Busch Jaeger waardoor je extra veilig en comfortabel woont. Wanneer je thuiskomt schakel je met één druk op de knop alle verlichting aan. Andersom doe je alle lampen net zo snel uit zodra je de deur uitgaat. Vanuit de hoofdslaapkamer bedien je ook bij een calamiteit eenvoudig alle lichtpunten. Jij kunt zelf het systeem uitbreiden naar hoe jij het wilt.

Nooit meer verhuizen

In De Bossche Hoeve hoef je straks niet meer te verhuizen, zelfs als je levensfase en behoeften veranderen. Dat is pas comfort! De woning kan worden aangepast naar een semi-bungalow, meergeneratiewoning of weer terug naar een tweekapper of vrijstaand, zodat deze meegroeit met de fase waarin jij je bevindt.

Meld je aan

We zijn momenteel hard aan het werk om het woonconcept en de bijbehorende woningtypes vorm te geven. Niets missen van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan nu alvast aan als geïnteresseerde.

Door mij in te schrijven, ga ik akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Woonmens.