Wij ontwikkelen leefruimtes met als doel: een vrolijk leven voor mens en dier.

Inheemse flora

De bovengrondse waterafvoer is dus niet alleen goed voor wateroverlast, maar ook voor het groen in de buurt. In plaats van opgeslagen te worden in kratten voor waterberging, vloeit het regenwater door speelse greppels rijk aan inheemse bloemsoorten en kruidenmengsels. De biodiversiteit blijft zo mooi op peil. Naast laag gewas staan er ook inheemse boomsoorten in het binnengebied. Die helpen natuurlijk ook mee met de biodiversiteit, maar zorgen ook voor schaduwplekken én verlagen de temperatuur in de omgeving. Die omgeving passen we ook aan aan bestaande groenstructuren, zodat De Bossche Hoeve een groene uitbreiding van de gemeente wordt.

Ruimte voor dieren

Met zoveel ruimte en aandacht voor groen, is het niet zo gek dat er ook aan de dieren is gedacht. In het groene binnengebied zie je dat er insectenhotels zijn aangebracht. De insecten vormen een belangrijk onderdeel in de levenscyclus van planten, maar zorgen ook voor voeding van andere dieren. Zo hangen we ook nestkasten voor mussen, vleermuizen en gierzwaluwen op.

Ontdek jouw droomwoning in de nieuwste buurt van Bosschenhoofd

Semibungalow

De Tuinschuur

Gelijkvloers en duurzaam wonen? De Tuinschuur vinkt alle wensen op jouw lijstje af. Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, zonnepanelen en een zonnige tuin op het zuidwesten is de basis voor optimaal woonplezier gelegd. Kom jij deze semibungalow verder ontdekken?

Semibungalow

De Tuinschuur +

Een zonnige tuin op het zuidwesten. Een slaapkamer met ensuite badkamer op de begane grond. Een verdieping met de mogelijkheid voor drie extra kamers. De Tuinschuur + heeft het allemaal. En een volledig gelijkvloers woonprogramma maakt dat je hier nu én in de toekomst heerlijk woont. Wordt dit jouw nieuwe thuisbasis?

Semibungalow

De Kapschuur

Een slaapkamer mét badkamer op de begane grond die grenst aan de zonnige tuin, overal grote raampartijen en de mogelijkheid voor drie extra kamers om uit te kiezen op de verdieping. Waar vind je dat nog meer? Door de praktische indeling blijft het leven in De Kapschuur heerlijk overzichtelijk en heb je altijd alles bij de hand!

Tweekapper

De Graanschuur

Laat je verrassen door de open indeling van deze extra riante tweekapper. Het knusse zitgedeelte loopt door in een luxueuze dinerkamer met leefkeuken die over de breedte meeloopt. En met drie slaapkamers en een zolder die helemaal naar eigen wens in te richten is hoef je niet te vechten voor het mooiste plekje. Keuze alom!

Tweekapper

De Hooischuur

In deze lichte tweekapper vind je alle ruimte voor die gezellige momenten samen met het hele gezin. Maar met drie slaapkamers en de mogelijkheid tot meer kan iedereen zich ook op zijn eigen favoriete plekje in het huis terugtrekken. Door het vele glas en de landelijke ligging is het buitenleven altijd om de hoek. Wat een (voor)uitzicht!

Vrijstaande woning

De Boerderij

Van deze unieke vrijstaande woning is er maar één van. In De Boerderij geniet je van 150 m2 aan woonoppervlakte en twee privé parkeerplekken op de oprit. De tuin grenst aan de polder en ligt op het noordwesten dus elk seizoen is het hier heerlijk toeven. Wees er op tijd bij en jij wordt de gelukkige eigenaar van De Boerderij!

Bekijk woningtype

Dat klinkt goed, wonen in het nieuwe project De Bossche Hoeve!

Heb je interesse voor een woning in De Bossche Hoeve? Schrijf je dan nu in voor de verkoop en geef je voorkeur aan voor een bouwnummer!

Schrijf je direct in!
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2