Natuurlijk genieten in Bosschenhoofd

Het Brabantse dorp Bosschenhoofd is gelegen in de gemeente Halderberge. Een gemeente die rijk is aan schitterende natuurgebieden; een pareltje voor wie op zoek is naar cultuur en er graag op uit gaat. Bosschenhoofd ligt centraal ten opzichte van grote Brabantse steden als Breda, Roosendaal en Etten-Leur. Deze centrale ligging in West-Brabant maakt Bosschenhoofd tot een ideale woonplaats, waar je zowel reuring als rust vindt. Net waar jij behoefte aan hebt.

Alles in de buurt!

Bosschenhoofd biedt je alles wat je nodig hebt: je vindt er een bakker waar je vers brood haalt, er is een kinderdagverblijf en een basisschool. De vele natuurgebieden en bossen lenen zich perfect voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Ook vind je een divers aanbod aan horeca in de buurt, voor een kop koffie of een borrelplankje op het terras. Voor je dagelijkse ommetje of het uitlaten van de hond loop je binnen enkele minuten van De Bossche Hoeve het Pagnevaartbos in. Liefhebbers van sporten kunnen zich uitleven bij de tennisclub en voetbalvereniging in het dorp. Voor de dagelijkse boodschappen opent er binnenkort een supermarkt op loopafstand.

Genoeg te doen

In de directe omgeving van Bosschenhoofd kun je naar hartenlust fietsen door de bossen, de polders en het veengebied. Ontdek de prachtige natuur via een van de vele fiets- en wandelroutes die in jouw nieuwe woonplaats starten. Op de route kom je langs mooie gebouwen waaraan bijzondere verhalen verbonden zijn, zoals De Basiliek van Oudenbosch, een replica van de St. Pieter in Rome. Ga je op pad met de (klein)kinderen? Dan is een bezoekje aan het Speelbos een schot in de roos of breng een bezoek aan Waterspeelpark Splesj. Bovendien ligt Bosschenhoofd aan de A58 waardoor je al heel snel in één van de grotere steden bent voor een gezellig uitstapje of een avond uit.

Meld je aan

We zijn momenteel hard aan het werk om het woonconcept en de bijbehorende woningtypes vorm te geven. Niets missen van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan nu alvast aan als geïnteresseerde.

Door mij in te schrijven, ga ik akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Woonmens.