Heb je vragen? Kom met ons in contact.

Als je straks een woning wilt kopen in De Bossche Hoeve is het nodig om je in te schrijven voor het project. Heb je naar aanleiding van deze website en/of andere communicatie nog vragen? Dan kun je met een van de desbetreffende makelaars óf de ontwikkelaar Vrolijk Leven direct contact opnemen.

Gert-Jan Vat

Q Makelaars
IJsselmeer 29
3332 EX Zwijndrecht
085 - 040 62 00
info@qmakelaars.nl

Bel de makelaar

Marieke Kuijper

Q Makelaars
IJsselmeer 29
3332 EX Zwijndrecht
085 - 040 62 00
info@qmakelaars.nl

Bel de makelaar

Wij ontwikkelen leefruimtes met als doel: een vrolijk leven voor mens en dier.

Ontwikkelaars van leefruimte

Wij zijn Vrolijk Leven. We worden vrolijk van duurzame, waardevolle concepten waarin mens en dier samen vrolijk leven. Als een unieke plek ook de unieke invulling krijgt waar het om vraagt. Daarom werken we samen met iedereen die daar belang bij heeft. Wij geloven namelijk niet in één waarheid, maar juist in de grootste gemene deler. Zo werken we aan leefruimte die ertoe doet.

Vanuit onze eigen overtuiging en waarden, ontwikkelen wij leefruimtes waarin mens en dier samen vrolijk leven. Leefruimtes waar iedereen om geeft. Dat vinden wij pas écht waardevolle concepten. Dat doen we samen met onze eigen studio VLO en onze creatieve partners die dezelfde waarden delen.

Wil je meer over ons te weten komen? Ons team leren kennen of al onze projecten bekijken? Breng dan een bezoek aan onze website www.vrolijkleven.nl

www.vrolijkleven.nl

Meld je nu aan voor het project De Bossche Hoeve en blijf op de hoogte!

Nieuwsgierig geworden?

In de loop van de verkoop maar ook tijdens de bouwfase én oplevering versturen wij regelmatig nieuwsbrieven om (potentiële) kopers maar ook omwonenden op de hoogte te houden van de ontwikkelingen omtrent De Bossche Hoeve. Wil je ook op de hoogte gehouden worden? Vul dan het onderstaande formulier in.

Mijn voorkeur gaat uit naar(Vereist)
Houd mij op de hoogte
Hidden
(max. 3 keuzes)
Hidden
Hidden