Heb je vragen? Kom met ons in contact.

Als je straks een woning wilt kopen in De Bossche Hoeve is het nodig om je in te schrijven voor het project. Heb je naar aanleiding van deze website en/of andere communicatie nog vragen? Dan kun je met een van de desbetreffende makelaars óf de ontwikkelaar Vrolijk Leven direct contact opnemen.

Gert-Jan Vat

Q Makelaars
IJsselmeer 29
3332 EX Zwijndrecht
085 - 040 62 00
info@qmakelaars.nl

Bel de makelaar

Marieke Kuijper

Q Makelaars
IJsselmeer 29
3332 EX Zwijndrecht
085 - 040 62 00
info@qmakelaars.nl

Bel de makelaar

Wij ontwikkelen leefruimtes met als doel: een vrolijk leven voor mens en dier.

Ontwikkelaars van leefruimte

Wij zijn Vrolijk Leven. We worden vrolijk van duurzame, waardevolle concepten waarin mens en dier samen vrolijk leven. Als een unieke plek ook de unieke invulling krijgt waar het om vraagt. Daarom werken we samen met iedereen die daar belang bij heeft. Wij geloven namelijk niet in één waarheid, maar juist in de grootste gemene deler. Zo werken we aan leefruimte die ertoe doet.

Vanuit onze eigen overtuiging en waarden, ontwikkelen wij leefruimtes waarin mens en dier samen vrolijk leven. Leefruimtes waar iedereen om geeft. Dat vinden wij pas écht waardevolle concepten. Dat doen we samen met onze eigen studio VLO en onze creatieve partners die dezelfde waarden delen.

Wil je meer over ons te weten komen? Ons team leren kennen of al onze projecten bekijken? Breng dan een bezoek aan onze website www.vrolijkleven.nl

www.vrolijkleven.nl

Schrijf je nu in voor een woning in De Bossche Hoeve

De definitieve inschrijving is gesloten!

Zojuist is de inschrijftermijn van De Bossche Hoeve gesloten. Heb jij je voorkeuren doorgegeven? Dan ben je uiterlijk 17 juni door de makelaar geïnformeerd over de toewijzing en wordt in overleg met de makelaar de koopovereenkomst en aannemingsovereenkomst opgesteld.

 

Interesse na de inschrijfdatum?

Ben je nieuw op deze website of ben je enthousiast over de woningen, alleen de inschrijving is al gesloten? Geen probleem! De inschrijving van De Bossche Hoeve is gestart op 25 mei en en tot en met 13 juni kon je inschrijven. Ook al is de inschrijving gesloten, meld je dan toch aan als belangstellende en Q makelaars neemt contact met je op.

Hidden
Ja, ik wil een woning kopen en ben bereid een overeenkomst te tekenen na het gesprek met de makelaar(Vereist)
Hidden
Ja, ik heb een financieringscheck uit laten voeren en kan een bewijs van de financieel adviseur overhandigen waaruit mijn financiële haalbaarheid blijkt
Deel jouw financieringscheck alvast met de makelaar door een e-mail te sturen naar: nieuwbouw@qmakelaars.nl
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Eerste voorkeur
Tweede voorkeur
Derde voorkeur
Of blijf op de hoogte als omwonende
Hidden
Vierde voorkeur
Hidden
Vijfde voorkeur