Energiezuinig wonen in De Bossche Hoeve

Wonen in De Bossche Hoeve is niet alleen duurzaam, maar ook spaarzaam. Met een BENG-woning in De Bossche Hoeve ben je goed voorbereid op de toekomst. Zo zit je niet langer vast aan gas en heb je standaard lage energielasten. Dit is te danken aan de standaard aanwezige zonnepanelen en warmtepomp. Wil je weten wat je bespaart? Met onderstaande energiebesparingstool kun je je energielasten in De Bossche Hoeve vergelijken met je bestaande, op gas aangesloten woning.

Nog meer besparen?

Met één van de energiepakketten heb je nóg lagere energielasten tot zelfs nagenoeg geen energielasten. Daarnaast kun je ook in aanmerking komen voor korting op je hypotheek, vraag je adviseur naar de mogelijkheden. Tot slot zorgen aluminium kozijnen en onderhoudsvrije gevelbekleding er nog eens voor dat je nagenoeg geen onderhoud hebt.

En geen zorgen, je hoeft niet alle ramen en deuren af te sluiten om het huis op temperatuur te houden; met vloerverwarming en gebalanceerde ventilatie heb je ‘s zomers een lekkere frisse woning en in is het in de winter prettig warm.

Zonnepanelen

Bij elke woning installeren we standaard een PV-installatie. Dat wil zeggen dat er zonnepanelen worden aangelegd die afzonderlijk van het netwerk van een energieleverancier functioneren. Deze panelen leggen we zoveel mogelijk aan de zonzijde zodat er zoveel mogelijk elektriciteit wordt opgewekt. Deze panelen sluiten we met bedrading aan op omvormers en de rest van het huis. De opgewekte stroom wordt dan gebruikt door je gehele huis. Alles dat overblijft, komt in het elektriciteitsnetwerk terecht. Dit verlaagt je energierekening aanzienlijk. Hadden we trouwens al verteld dat de panelen niet op maar ín het dak worden gelegd? Zo liggen ze zo goed als gelijk met het pannendak, wat wel zo netjes staat.

Warmtepomp

Je toekomstige woning wordt opgeleverd met een lucht/waterwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming en -koeling. Dit betekent dat je er in de winter behaaglijk bij zit. In de zomer wordt jouw woning aangenaam verkoeld, circa 2 tot 3 graden lager ten opzichte van de buitentemperatuur. De buitenunit van de warmtepomp wordt strak in het dak verwerkt, zodat dit geen afbreuk doet aan de kwaliteit van de woning.

Ventilatiesystemen

Of het buiten nu ijskoud is of juist heel warm, binnenhuis heb je in De Bossche Hoeve altijd een comfortabel binnenklimaat. Het gebalanceerde ventilatiesysteem zorgt daar namelijk voor. Die haalt de verse buitenlucht naar binnen en brengt de vervuilde binnenlucht naar buiten. Deze luchtstromen worden gefilterd door een warmtewisselaar met filter, zodat je op een energiezuinige manier kan genieten van meer wooncomfort én van lagere verwarmingskosten.

Meld je aan

Heb je interesse in het aanbod uit fase 1 (semibungalow ‘De Kapschuur)? Schrijf je dan nu in en vul het optieformulier in. Dit kun je doen in jouw persoonlijke accountomgeving.

Heb je interesse in fase 2? Meld je dan nu aan en Stijn van Raak (verkoopcoördinator Vrolijk Leven) neemt vervolgens contact met jou op.

Door mij in te schrijven, ga ik akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Woonmens.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2