Kopers aan het woord

Geplaatst op

De verkoop van de woningen in De Bossche Hoeve is in volle gang. Is het de plek, het groen in de wijk, de indeling of de architectuur? Iedere bewoner heeft zo zijn eigen redenen. Dat maakte ons nieuwsgierig. Anton en zijn vrouw kochten een semibungalow type De Kapschuur in De Bossche Hoeve: “De hoofdreden om op zoek te gaan naar een andere woning, was dat onze huidige woning te groot werd. We zijn ons in april dan ook gaan oriënteren op de woningmarkt. Voor ons was het in ieder geval duidelijk dat we in Bosschenhoofd wilden blijven. Dat was een bewuste keuze. We wonen hier groen, het is hier veilig en de omgang met de inwoners is prettig. Dat zijn belangrijke dingen!”

Waarom De Bossche Hoeve?

Zelf waren wij erg gecharmeerd van de inrichting van het hofje in De Bossche Hoeve. Overal komt natuur terug in het plan en de nieuwe locatie ligt aan de rand van Bosschenhoofd, waardoor het vrije uitzicht op het groen en de omgeving duidelijk aanwezig is. Er zijn verschillende woningtypes. Wij hebben gekozen voor het type De Kapschuur, de levensloopbestendige semibungalow

Met het oog op de toekomst

Straks kunnen we lekker beneden slapen en hebben we een badkamer op de begane grond. De eerste verdieping is naar wens in te delen en de auto kunnen we op onze eigen oprit parkeren, ook dat is een pluspunt. Mogelijk komt er in de toekomst zelfs een oplaadpunt bij, zodat we zelfvoorzienend zijn. Overigens is er voor alle woningen genoeg parkeergelegenheid tegenover het woonblok.

Duurzaam en modern

Nog een ander sterk argument, zeker in dit tijdperk, om te verhuizen naar een plan als De Bossche Hoeve, is dat de woningen gasloos en energiezuinig zijn, compleet met warmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast spreekt ook de architectuur van de nieuwe woningen ons aan. Wij vinden deze heel bijzonder en aantrekkelijk.

Goed begeleid

Tot nu toe hebben we de begeleiding van het verkoopproces door Q Makelaars als heel positief ervaren. In de eerste contacten kregen we enthousiaste, duidelijke uitleg en de band is goed. Weliswaar bevinden we ons nog in het beginstadium, waarin nog niet alle details bekend zijn, maar de vragen die we tot dusver hadden, zijn goed beantwoord door de makelaar. Als hij het niet wist, nam hij de vragen mee en gaf hij in een kort tijdsbestek antwoord.

Alles in de buurt

We verwachten dat steeds meer mensen uit de stad gaan terugkeren naar Bosschenhoofd. Zeker nu er zoveel gebouwd wordt, zal het dorp blijven groeien! Alles is in de buurt; er is een basisschool, er komt een nieuw dorpshuis en een supermarkt staat hoog genoteerd op het lijstje van het College. Bosschenhoofd is ideaal gelegen; kort aan de rijksweg van Roosendaal naar Breda en midden tussen Rotterdam en Antwerpen in, die steden zijn snel te bereiken. We hebben zelfs een vliegveld: Breda Airport is vlakbij!

Meld je aan

We zijn momenteel hard aan het werk om het woonconcept en de bijbehorende woningtypes vorm te geven. Niets missen van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan nu alvast aan als geïnteresseerde.

Door mij in te schrijven, ga ik akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Woonmens.