Vrijstaande woning

De Boerderij geeft ruimte om je heen en ruimte om wonen en werken te combineren. Kortom, ruimte om te leven zoals jij dat wilt. Van De Boerderij is er maar één. Een uniek kavel aan de rand van het erf voor extra veel privacy. De tuin, aan de westzijde, grenst aan de polder. Om extra daglicht naar binnen te halen vind je, ook boven, veel raampartijen over de hele hoogte waardoor alle vier de slaapkamers lekker licht zijn. Beneden is de woonkeuken het hart van het huis. Verder bijzonder: het traditionele puntdak is aan de zonzijde uiteraard ook voorzien van zonnepanelen.

Vrijstaande woning

Bouwnummer 25

– Eyecatcher van De Bossche Hoeve
– Woonoppervlakte van 151 m2
– Uit te breiden tot bijna 180 m2 woonoppervlakte
– Woonkamer/keuken van bijna 60 m2
– Bergzolder van ca 30 m2
– Perceel van ca 30 m2
– Twee parkeerplaatsen op eigen terrein
– Voortuin grotendeels al aangelegd
– Duurzame warmtepomp op de begane grond
– Balansventilatie met warmte-terugwinning
– Diverse indelingsopties mogelijk
– Optie: Uitbouw 1,2m of 2,4M

Vrijstaande woning – Downloads

Meld je aan

Heb je interesse in het aanbod uit fase 1 (semibungalow ‘De Kapschuur)? Schrijf je dan nu in en vul het optieformulier in. Dit kun je doen in jouw persoonlijke accountomgeving.

Heb je interesse in fase 2? Meld je dan nu aan en Stijn van Raak (verkoopcoördinator Vrolijk Leven) neemt vervolgens contact met jou op.

Door mij in te schrijven, ga ik akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Woonmens.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2