Bouwupdate De Bossche Hoeve – fase 1

Geplaatst op

Op de bouwplaats in Bosschenhoofd zijn de dragende wanden en de kappen van de semibungalows geplaatst, waardoor de unieke contouren van de woning zichtbaar zijn. Op dit moment wordt de houten gevelbekleding aangebracht, waarna de aluminium kozijnen gemonteerd worden. Tot slot is de laatste stap van de bouw aangebroken: de afwerking van de woningen aan de binnenzijde, zoals het plaatsen van de binnenwanden- en deuren en de installaties. Tegen het einde van het jaar starten we zelfs met het tegelwerk in de badkamer(s) en toilet(ten)!

Nog 3 woningen ‘De Kapschuur’ beschikbaar

Op dit moment zijn de laatste levensloopbestendige woningen beschikbaar. De oplevering van deze woningen verwachten we in het voorjaar van 2024! Met de verwachte opleveringsperiode wordt de overbrugging financieel overzichtelijk, een ander pluspunt is dat je niet lang hoeft te wachten op de sleutel van jouw nieuwe woning.

Dit betekent dat je de (eventuele) verkoop van je eigen huis direct kan op starten.

ā€¨Voordelen van wonen in De Bossche Hoeve

Het kopen van een nieuwbouwwoning in De Bossche Hoeve brengt vele voordelen met zich mee. Maar wat maakt wonen in De Bossche Hoeve nou zo speciaal? Wij hebben de voordelen op een rijtje gezet:

– Oplevering van de laatst beschikbare levensloopbestendige woningen (bouwnummer 7, 8 en 9) in fase 1 al in het voorjaar van 2024!

– Een groene, inclusieve woonomgeving

– Woningen voldoen aan alle duurzaamheidseisen

– Voortuin deels aangelegd

– Onderhoudsvrij wonen door een onderhoudsvrij hout en aluminium kozijnen

De Bossche Hoeve fase 1