Fase 1 – Laatste semibungalows beschikbaar

De Bossche Hoeve fase 1 bestaat uit 10 semibungalows en 1 vrijstaande woning. De woningen zijn geïnspireerd op de gebouwen zoals je deze ook terugvindt op een boerenerf, tegelijkertijd zijn ze van alle gemakken van nu voorzien.

Je woning ligt direct aan het groene en klimaatvriendelijke binnengebied van De Bossche Hoeve; geen verkeer voor de deur dus en heerlijk uitzicht. Wat ook rust geeft: je hebt alles binnen bereik in huis. Met ruim 70 m² ruimte op de begane grond. De praktische indeling van de semibungalow maakt het leven heerlijk overzichtelijk. Je beschikt over een slaapkamer mét badkamer op de begane grond, overal zijn grote raampartijen aangebracht en de woning is nu standaard voorzien van twee kamers op de verdieping inclusief twee dakvensters! Daarnaast is er de mogelijkheid om in de toekomst een badkamer op de eerste verdieping te realiseren.

De Kapschuur – Oplevering voorjaar 2024

Bouwnummers 7 t/m 9
Nu in prijs verlaagd: € 425.000 – € 432.500 v.o.n. 

– Woonoppervlakte van 128 m2
– Woonkamer/keuken ca. 36 m2
– Perceel van ca. 161-217 m2
– Standaard slaapkamer en badkamer op begane grond
– Twee kamers op de verdieping inclusief twee dakvensters
– Onderhoudsvrije gevel en aluminium kozijnen
– Duurzame warmtepomp met vloerverwarming en -koeling
– Balansventilatie met warmteterugwinning
– Mogelijkheid om in de toekomst een badkamer op de eerste verdieping te realiseren

Semibungalows – Downloads

Impressies type ‘De Kapschuur’

Meld je aan

Heb je interesse in het aanbod uit fase 1 (semibungalow ‘De Kapschuur)? Schrijf je dan nu in en vul het optieformulier in. Dit kun je doen in jouw persoonlijke accountomgeving.

Heb je interesse in fase 2? Meld je dan nu aan en Stijn van Raak (verkoopcoördinator Vrolijk Leven) neemt vervolgens contact met jou op.

Door mij in te schrijven, ga ik akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Woonmens.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2